3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Antwerpen

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Antwerpen

Loodgieter Antwerpen? Bent u op zoek naar een loodgieter die een verstopping in een riool, afvoer, wc of gootsteen kan verhelpen? Wij kunnen u helpen.

Loodgietersbedrijf Wc Ontstoppen Antwerpen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Wilt u een afspraak maken met een Loodgieter Antwerpen? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Antwerpen via 0031 85 019 21 20.

Loodgietersbedrijf Antwerpen

Wij zijn werkzaam in en rondom Antwerpen. Het maakt niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Onze uitvalsbasis is centraal in Antwerpen, dus of u nu een loodgieter in Antwerpen Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel ter plaatse zijn!

Het maakt dus niet uit waar u in Antwerpen woont, wij kunnen binnen no-time bij u zijn om uw verstopping te verhelpen. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Bel nu 0031 85 019 21 20 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters staan voor u klaar!

Tarieven loodgietersbedrijf Antwerpen

Onze gespecialiseerde loodgieters hanteren een efficiënte en doeltreffende werkwijze. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Wc Ontstoppen Antwerpen staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag!

Wij hanteren een starttarief van 97,50. Dit is inclusief onderzoek en 30 minuten arbeid. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Bent u aan het kijken naar een Loodgieter in Antwerpen? Neem gerust contact op met een collega van Wc Ontstoppen Antwerpen. Wij zijn bereikbaar op 0031 85 019 21 20.

Riool Ontstoppen Antwerpen

Een stinkende afvoer in uw wasbak, douche of toilet? Of loopt het water soms niet weg in de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping.

Het is een ontzettend vervelend en ongemakkelijk probleem. Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen. De Loodgieter in Antwerpen helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Wanneer de oorzaak in uw huis zit dan kunnen onze loodgieters het probleem direct voor u oplossen. Indien dit niet het geval is dan blijkt al snel dat de oorzaak bij de buren of de bij de gemeente Antwerpen ligt.

Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten ontstoppen door ervaren loodgieters? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Antwerpen via 0031 85 019 21 20.

WC Ontstoppen Antwerpen

Zit uw WC verstopt in Antwerpen? Dit is een erg vervelend probleem, die vaak lastig op te lossen is. Loodgieter Antwerpen helpt u hier graag bij! Neem gerust contact op!

Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toiletpot blijft staan. Niet echt fris dus.

Bij een wc verstopping ontstaat er een indringende geur van urine en daarbij is het mogelijk dat er bijvoorbeeld een drol of toiletpapier in uw wc blijft drijven. Hierdoor laat u het toilet dus niet chique achter voor degene die na u komt!

Een probleem dat u dus snel wil verhelpen. Maar wat doet u wanneer uw wc verstopt zit? U kunt bij ons loodgietersbedrijf een afspraak maken om uw verstopte wc te laten ontstoppen op 0031 85 019 21 20.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Wc Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Wc Ontstoppen Antwerpen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Antwerpen? Wc Ontstoppen Antwerpen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Wc Ontstoppen Antwerpen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Antwerpen? Maak dan snel een afspraak bij Wc Ontstoppen Antwerpen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega van Wc Ontstoppen.

Loodgieter Antwerpen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Wc Ontstoppen Antwerpen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Wc Ontstoppen Antwerpen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Antwerpen via 0031 85 019 21 20. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0031 85 019 21 20

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Wc Ontstoppen Antwerpen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Wc Ontstoppen Antwerpen?

Ontstoppingsdienst Antwerpen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Antwerpen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Antwerpen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Antwerpen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Antwerpen inschakelen? Neem gerust contact op via 0031 85 019 21 20.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Antwerpen en omstreken. Waar u ook woont in Antwerpen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Assendorp, Ittersum, Pierik, Wipstrik, Antwerpen Centrum, Stadshagen, Holtenbroek, Marslanden, Ittersumerbroek, Berkum, Schelle, AA-Landen of Hattem. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0031 85 019 21 20 om jouw klus te bespreken en Wc Ontstoppen Antwerpen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Wc Ontstoppen Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Wc Ontstoppen Antwerpen? Neem gerust contact op via 0031 85 019 21 20.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Wc Ontstoppen Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Tarieven Wc Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Wc Ontstoppen Antwerpen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

KHC Dragons

WC Ontstoppen Antwerpen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Antwerpen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Wc Ontstoppen Antwerpen.

Emma

UZA

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Wc Ontstoppen Antwerpen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button